Suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy rajattuja eriä ainutlaatuisia ekologisia afrikkalaisia luonnonvillisilkkikankaita ja -lankoja sekä erilaisia tekstiilituotteita.

Yritys on erikoistunut ainutlaatuisten täysin ekologisten ja korkealuokkaisten Kalaharin luonnonvillisilkkituotteiden ja niiden rajallisten erien tuotesuunnitteluun, pilotti tuotantoon, kansainväliseen markkinointiin ja myyntiin. Lisäksi yhtiö tarjoaa tekstiilitoimialan koulutuksen, osaamisen siirron, käytännön tietojen ja taitojen kehittämisen palveluita Suomen tuotanto- ja yliopistokumppaneiden kanssa Kalaharin alueen naisyrittäjille ja yhteisöille.

aws-web-logo-kuva

Yrityksellä on kokeneita suomalaisia vaate-, sisustus- ja teollisuustekstiilisuunnittelijoita luomassa tuotelinjoja sekä tuoteperheitä tästä ainutlaatuisesta täysin ekologisesta Kalaharin luonnonvillisilkistä. Yhtiöllä on pienimuotoinen teollinen tuotantoyksikkö Suomessa johon liittyy useita kokeneita kutojia ja neulojia mahdollistamaan erilaisten korkealuokkaisten luonnonvillisilkin kankaiden, lankojen ja tekstiilituotteiden tekemisen sekä toimituksen. Yrityksessä on vahva kansainvälisen markkinoinnin ja myynnin toiminnot, jotka ovat liiketoiminnan keskiössä. Lisäksi tekstiilitoimialaan liittyvä koulutus, osaamisen siirto, käytännön tietojen ja taitojen kehittäminen kuuluu yrityksen tuote sekä toiminta tarjontaan jota me teemme yhdessä tuotantokumppanien ja kahden suomalaisen yliopiston kanssa.

Tuotteet ovat ainutlaatuisia ja korkealuokkaisia ekologisia luonnonvillisilkkikankaita ja –lankoja sekä erilaisia vaate-, sisustus- ja teollisuustekstiilituotteita. Näitä tuotetaan vain rajattuja eriä myyntiin. Tuotteiden valikoimaan kuuluu myös erilaiset luonnonmukaiset korkealuokkaiset alpakka- ja luonnonvillisilkkituotteet.

Yrityksen liiketoiminta, tuotanto ja tuotteet tukevat kestävää kehitystä sekä noudattavat eettisiä arvoja koko tuotanto- ja tuoteprosessissa. Tuotteet ovat täysin ekologisesti ja luontaisia sekä valmistettuja kansainvälisiä kestävän kehityksen ja ympäristön standardeja noudattaen. Tekstiilialan koulutus, osaamisen siirto ja kehittäminen tukevat sekä takaavat myös osaltaan yhtiön asiakkaille ja partnereille panostuksen kestävään kehitykseen, vastuullisuuden ja positiivisen vaikuttavuuden lisäämiseen samoin kuin tasapainoisemman maailman talouden kehityksen edistämiseen tulevaisuudessa. Yhtiö pyrkii voimaannuttamaan ja edistämään toimillaan naisyrittäjyyden, työpaikkojen, tekstiilitoimialan osaamisen, talouden, sosiaalisen ja ympäristön positiivista kehittymistä Kalaharin autiomaan alueilla sekä yhteisöissä.

aws-d2a0387-2
aws-img_1891
aws-kartta-esite-web

Markkinat ovat korkealuokkaiset ja ekologisesti sekä eettisesti valmistetut tekstiilituotteet kansainvälisesti.

Asiakkaita ovat eri tekstiilialan yritykset, joita ovat luonnonvillisilkkikankaiden –lankojen ja –tuotteiden valmistajat sekä vaate-, sisustus- ja teollisuustekstiilituotteiden ostajat/jälleenmyyjät samoin kuin tunnetut muotitalot ja suunnittelijat. Vastuulliset ja eettiset kuluttajat ympäri maailmaa ovat myös tärkeimpiä asiakkaita. Lisäksi tuotanto- ja tuotekehityskumppanimme ovat tärkeitä asiakkaita samoin kuin koulutus ja osaamisen kehittämisen kumppanit.

Lue lisää tästä kestävästä, vastuullisesta ja vaikuttavasta yrityksestä sekä sen ainutlaatuisista ja ekologisista luonnonvillisilkki tuotteista www.africanwildsilk.fi.